Zomercoaching

Vier weken lang intensieve focus op jouw vraag of dilemma.


Deze zomer intensief aan de slag met al langer knagende keuzevraagstukken

of

 juist een heel erg prangende vraag met betrekking tot jouw loopbaan of balans werk-privé?


Voel jij al langer dat je onvoldoende energie of lol uit je werk haalt? 

Wil je heel graag een verschil maken met of in je werk, maar heb je het gevoel dat je dit onvoldoende doet?

Loopt je contract binnenkort af?

Twijfel je of het niet tijd wordt voor een andere functie of andere organisatie?

Worstel jij met je balans?


Maar kom je er steeds niet aan toe om hier echt werk van te maken? 


Dan is ZOMERCOACHING echt iets voor jou. In de relatief rustige zomerperiode op je werk en het lagere tempo thuis kun je echt ruimte en tijd maken voor wat echt belangrijk voor jou is. Vier weken lang intensieve focus op jouw vraag of dilemma. Voor het eind van de zomer heb jij dan heldere keuzes gemaakt en nieuwe stappen gezet. 

Gun jij jezelf 4 weken lang intensieve focus op jouw vraagstuk of dilemma? 

Gun jij jezelf dat jij al na de zomer vol energie en vertrouwen
echt verschil kunt maken in je werk en privé?  

Ga deze zomer samen met mij aan de slag!

Ik ben Samula Mescher. Ik heb ruim 20 jaar werkervaring in verschillende functies en verschillende branches. Ik heb gewerkt als consultant, beleidsmedewerker, docent en HR adviseur bij de overheid, in de commerciële wereld en in de wetenschap.  Daarnaast ben ik gepromoveerd op het thema balans werk-privé. Deze brede kennis en ervaring gebruik ik dagelijks in mijn coaching.

Ik help mijn klanten om heldere keuzes te maken. Keuzes op het terrein van loopbaanvraagstukken en keuzes met betrekking tot balans werk-privé.  Om daarbij zowel hun ratio als intuïtie in te zetten. Ik geniet er enorm van om te zien hoe mijn klanten vervolgens vol vertrouwen en energie stappen zetten en voelen dat ze echt verschil maken met wat ze doen. 


ZO WERKT ZOMERCOACHING:

De zomercoaching creëert momentum. We gaan vier weken lang heel gefocust en intensief samen aan de slag gaan. Zomercoaching werkt als een snelkookpan waardoor jij in korte tijd grote stappen kunt zetten. Tijdens deze vier weken heb je elke week een coachingssessie. In die vier weken ga jij zelf ook actief aan de slag met op jouw vraag afgestemde modules met opdrachten. Doordat je tussendoor zelf aan deze opdrachten werkt, kunnen we tijdens de coachingsgesprekken echt de diepte in, waardoor de coaching nog meer impact heeft. Tussendoor kun je onbeperkt vragen stellen via mail of whatsapp.


Begin september heb jij dan heldere keuzes gemaakt of het nu gaat over jouw volgende carrière stap of  een betere balans. Je voelt vertrouwen en twijfelt niet langer. Je weet hoe jij jouw unieke impact kunt maken met jouw talenten zowel op je werk als privé. Omdat je tijdens de zomercoaching al acties hebt ondernomen, ervaar je meteen al meer energie lol en lichtheid en voldoening zowel in je werk als privé.  Wordt tijdens de zomercoaching helder dat het tijd wordt voor een andere rol of functie, dan gaan we daar meteen concreet en praktisch mee aan de slag. LinkedIn, netwerken, jouw personal brand- net wat voor jou het meest helpend is.  Twee maanden na de zomercoaching, in oktober, heb je jouw vijfde coachingsessie. In deze terugkomsesSie gaan we nog een keer samen aan de slag met wat dan behulpzaam is voor jou.ZOMERCOACHING

Vier weken lang

intensief en effectief aan de slag

met jouw keuze vraagstukken op het gebied van loopbaan of balans werk-privé


Zomercoaching bestaat uit:

  • 4 intensieve individuele coachingssessies van 1,5 uur in augustus. 
  • 1 terugkom coachingssessie van 1,5 uur, ongeveer 2 maanden na afloop van het traject
  • modules met krachtige opdrachten afgestemd op jouw specifieke vraagstuk
  • Onbeperkte support en feedback via e-mail of whatsapp tussen de afspraken door

Zomercoaching is intensief en effectief. 

In een maand tijd zet jij grote stappen.

PRAKTISCH

Periode: 6 augustus t/m 31 augustus  (4 coachingsgesprekken) + terugkom coachingssessie in oktober.


Aanmelding: uiterlijk 31 juli 2018.

Als jij je aanmeld dan maken we een afspraak voor een gratis intake. Zo kunnen we samen kijken of het wederzijds klikt en of ik je kan helpen. Want we gaan natuurlijk alleen samen aan de slag als aan die twee voorwaarden is voldaan! (Deze telefonisch intake vindt plaats op 6, 9, 10 juli of op 1, 2 of 3 augustus).


Zo gaan we samen aan de slag: Gedurende vier weken in augustus heb je elke week 1 coachingsessie van 1,5 uur. Tussendoor werk jij aan modules met opdrachten. Ongeveer 2 maanden later heb je een terugkom coachingssessie. In totaal heb je dus 5 coachingssessies.

 

Planning coachingssessies:  We plannen deze vijf coachingssessies in overleg in. Telefonische coaching, coaching via skype en afspraken in de avond zijn ook mogelijk.


Ik heb plek voor maximaal 3 zomercoaching cliëntenP.s. Ben jij een deel van augustus op vakantie maar wil je wel graag versneld en intensief de diepte in met jouw coachvraag? Laat het me weten en dan kijken we in overleg hoe je alvast een deel in augustus de diepte in kunt en wanneer je dan je andere coachafspraken hebt.

Ik zocht coaching omdat ik merkte dat ik vastliep wanneer ik nadacht over ‘wat te doen na mijn PhD’. Ik wist dat ik er alleen niet uit zou komen en hulp nodig had hiermee. De coaching heeft me goed geholpen om het ‘probleem’ vanuit verschillende perspectieven te bekijken, en ook om er op afstand/meer generiek naar te kijken. De coaching heeft me nog veel meer gebracht. Ik ben veel te weten gekomen over hoe ik in elkaar zit. Door de coaching ben ik er bewust van geworden dat ik alles heel rationeel bekijk en daarmee soms mijn gevoelens aan het kortste eind trekken. Ik heb geleerd om meer op mijn intuïtie te vertrouwen en bewuster te leven. Ik probeer me meer en meer te richten op wat ik echt belangrijk vind, maar dat is een proces van vallen en opstaan. Samula is een coach met goede voelsprieten, flexibel en sterk in het activeren van herkenning van eigen gedachtes, emoties en valkuilen. Ik vond de gesprekssfeer altijd heel prettig, open en eerlijk en tot in de verste verte niet veroordelend. Ik vond het een fijne afwisseling van spreken over de meer huidige zaken en grotere zaken, de oefeningen samen en thuis. Naar mijn gevoel kon ik alles inbrengen waar ik behoefte aan had. Daarnaast vanwege de flexibiliteit voelde het traject aan als op maat.

Myrna, PhD

Ik voelde verwarring over de richting van mijn loopbaan. Ik had het idee dat ik meer uit mezelf en mijn carrière kan halen als ik me toeleg op één inhoudelijk vakgebied. Sinds de coaching realiseer ik me dat ik het gelukkigst wordt van de veelzijdigheid die bijvoorbeeld mijn werk als projectleider me biedt. Dat bewerkstelligde Samula door te duiken in mijn gevoel tijdens de coachingssessies en me daarbuiten te inspireren met bijv. een passende TED-talk! 

Anne, Projectleider

Als coach is Samula een mooie combinatie van kracht en empathie. Want als je weer eens te lang je grenzen hebt genegeerd en maar door bent gedenderd, dan wil je dat iemand naar je luistert en niet oordeelt. Maar vervolgens moet dat luisterende oor niet in al je gedachtekronkels en excuses mee gaan. Het voorhouden van de spiegel en/of het stellen van een vraag die maakt dat je stilstaat bij dat wat je weerhoudt om het eens anders te doen is net zo belangrijk! Samula weet dat goed te combineren in een gesprek. Het helpt enorm dat ze de academische wereld kent en zelf het hoofd heeft geboden aan ‘greedy work environments’. Als je een coach zoekt die je niet uit hoeft te leggen wat precies in je werkomgeving maakt dat je het gevoel hebt te ‘moeten’ hoewel dat nergens zwart/wit staat, dan heb je aan Samula een goede! Haar promotieonderzoek maakt dat ze een expert is in doorzien hoe medewerkers in organisaties (onbewust) het beeld van de ‘ideale werknemer’ internaliseren. Samula weet die theoretische kennis goed te combineren met praktische vaardigheden van coaching. Dat maakt haar als coach uniek voor mij!

Berber, UHD

Samula helpt op inspirerende wijze bij het zoeken naar je werk-privé balans. Ze geeft uiteenlopende nuttige tips die eenvoudig in je dagelijkse leven zijn in te passen. Naar aanleiding van de workshop die ik bij Samula volgde, heb ik een aantal dingen veranderd in mijn werkdag. Waardoor ik meer zelf aan het stuur zit, meer focus heb, effectiever werk en het belangrijkste: ik sluit de dag af met een veel positiever gevoel.

Renze, UD

Samula heeft het bijzondere talent om met afstand naar een onderwerp, vraagstuk of probleem te kunnen kijken en tegelijkertijd altijd de verbinding te leggen op persoonlijk en emotioneel niveau. Dit maakt haar tot een persoon met wie het ongelooflijk fijn is om te praten en van gedachten te wisselen. Haar scherpzinnige vragen zetten mij aan het denken, bieden houvast, geven bevestiging of geven mij een ander perspectief. Zeer waardevol! Toen ik me bijvoorbeeld onlangs overwhelmed voelde door een lastige situatie op mijn werk en niet wist wat te doen, hielp Samula met haar analytische blik, nuchtere kijk en praktisch insteek om helderheid te scheppen. Door het gesprek was ik het gevoel van overwhelmed helemaal kwijt. Ik verliet het gesprek veel lichter en rustiger én met een helder beeld van wat ik maandag kon doen. 

Nancy, programmamanager

JOUW INVESTERING

 Jouw investering: 1247 euro inclusief BTW *). Dit is inclusief modules met krachtige opdrachten afgestemd op jouw specifieke vraagstuk, 5 individuele coachgesprekken en onbeperkte support en feedback via email of whats app gedurende het traject.


*) Dit is het particuliere tarief. Betaalt jouw werkgever dit traject voor jou dan geldt het zakelijke tarief. Neem hiervoor contact op. 


Wil jij nog voor het eind van de zomer heldere keuzes maken en nieuwe stappen zetten? 

Voor meer energie, plezier en impact in je werk en privé? 


Dan ga ik graag intensief met jou aan de slag met ZOMERCOACHING. 


Iets voor jou?

Voordat je ja zegt tegen het traject kijken we samen in een telefonische intake of het traject bij jou past en wat je wensen zijn ten aanzien van het traject en of het klikt. Wil je dit graag vrijblijvend met mij verkennen? Vraag dan een intake gesprek aan. Dat kan via onderstaande button of stuur me een mailtje via samula @samulamescher.nl. Vermeld daarbij ook even je telefoonnummer.

VOORWAARDEN EN DISCLAIMER:
Je aanmelding is definitief zodra je betaling ontvangen is. Dit coachingsraject is een product van SamulaMescher.nl . Met de grootste zorg en toewijding heb ik dit traject vormgegeven met als doel dat jij vol energie en vertrouwen een volgende stap gaat zetten. Voor een goed resultaat heb ik ook jouw commitment nodig. Door je aan te melden verklaar je te begrijpen dat ook jouw commitment nodig is om de resultaten te bereiken en dat je daar zelf verantwoordelijk voor bent. Ook ben je er zelf verantwoordelijk voor dat je aanwezig kunt zijn tijdens de individuele coachingsgesprekken en dat je de opdrachten uit de modules doet . Je persoonlijke coachingsgesprekken worden ingepland gedurende de looptijd van het traject. Je kunt geen restitutie vragen van het betaalde bedrag of een deel daarvan als je een coachingsgesprek hebt gemist. Door je aan te melden verklaar je akkoord te gaan met deze voorwaarden.

Copyright 2017 | SamulaMescher.nl