MEER BALANS & ENERGIE
IN JE WERK
EN PRIVÉLEVEN

Meer balans & energie in je werk en privéleven 

Voel jij je uit balans?

 • Voel je je vaak opgejaagd of gestrest? 
 • Slaap je slecht of pieker je veel? 
 • Voel je je vaak doodmoe aan het einde van de dag en werk je op wilskracht? 
 • Vraag je je af of je misschien minder moet gaan werken of een andere baan zoeken zodat je meer balans kunt voelen?
 • Voel je je heen en weer geslingerd tussen je verlangen om echt een verschil te maken in je werk & een goede partner, ouder, vriend of vriendin zijn?
 • Ben je als je thuiskomt nog vaak met je hoofd bij je werk?  Hoe kan ik echt ontspannen? Hoe kan ik er echt zijn voor mezelf, mijn partner en mijn kinderen?  
 •  Heb je het gevoel dat er meer moet zijn, dat je meer zou moeten doen maar nu al te weinig tijd en energie voor alles hebt?. 
 • Heb je altijd het gevoel dat je ergens tekort schiet? 
 • Ben je soms bang dat je richting een burnout gaat? 
 • Heb je het gevoel dat je moet kiezen tussen je ambitie en je balans? 

Je hoeft niet in je eentje te blijven doormodderen of ploeteren. Ik help je graag om weer terug aan het stuur te komen van jouw balans werk-privé. Zodat jij weer meer lol, lichtheid en energie in je leven gaat ervaren. Zodat jij het verschil kunt maken dat jij graag wilt maken. 

Kom weer aan het stuur van jouw balans werk-privé

Tijdens dit coachingstraject...


Help ik je helder te krijgen wat écht belangrijk is voor jou en 

keuzes te maken die passen bij wat belangrijk voor jou is. 


Je krijgt praktische tools die je meteen kunt gebruiken en

ik help je ontdekken hoe jij balans kunt voelen en tegelijkertijd heel effectief kunt zijn 

 

Je leert hoe je bewust elke dag goed voor jezelf kunt zorgen

(kleine dingen die je kunt doen, die weinig tijd kosten maar een groot verschil maken). Afgestemd op jouw drukke leven, jouw vragen, jouw dilemma's en waar jij behoefte aan hebt!

Ik ben Samula Mescher. Ik geloof dat elk moment een mogelijkheid is om keuzes te maken die je weer een stap dichter brengen bij wat echt bij jou past. Goed voor jezelf zorgen en keuzes maken die echt bij jou passen creëren licht, lol en energie in je leven! Goede zelfzorg en keuzes maken met je hart en hoofd maakt het mogelijk om echt een verschil te maken, echt jouw unieke bijdrage te geven aan deze wereld én je tegelijkertijd in balans te voelen. 

In eerdere banen in de consultancy en de wetenschap heb ik gezien hoe mensen uitvielen of hun baan verlieten omdat ze geen gezonde balans konden vinden. Dit wakkerde mijn interesse aan in het onderwerp balans werk-privé. Ik ben er onderzoek naar gaan doen en heb in 2011 mijn doctorstitel (dr.) behaald met mijn onderzoek naar ondersteuning van balans werk-privé in organisaties. Terwijl ik in de wetenschap werkte, werd ik twee keer moeder, combineerde ik mijn moederschap met mijn ambities. Ook weet ik uit eigen ervaring hoe balans en onbalans voelen. Te lang werken op wilskracht in plaats van op plezier en te lang negeren van mijn eigen grenzen, brachten me in een burnout.  Leren hoe je elke dag goed voor jezelf kunt zorgen en in balans blijft zijn niet alleen essentieel voor jouw plezier & energie maar ook voor het verschil dat jij kunt maken zowel in je werk als privé. 

Hoe zou het zijn omTe genieten van je werk en je familie in plaats van

 doodmoe te zijn en het gevoel te hebben ergens tekort te schieten


Je energiek te voelen aan het einde van je werkdag


Praktische tools en strategieën in je gereedschapskist te hebben 

om je in balans te voelen en meer impact te hebben.


Je ondersteund te voelen in dit procesJe ambities waar te maken, de bijdrage te leveren waar jij naar verlangt en je daarbij in balans te voelen. 


Meer balans en energie in je werk en privéleven

- coachingstraject- 

Meer balans in je werk en privéleven is een individueel coachingstraject volledig afgestemd op jou.  Afgestemd op jouw specifieke vragen, jouw specifieke behoeften en jouw specifieke situatie. Het traject bestaat uit: 

 • 8 individuele coachingssessies (via telefoon of Zoom)
 • Vragen en opdrachten waar jij tussen de coachingssessies mee aan de slag gaat
 • Praktische tools en strategieën die jij meteen kunt inzetten
 • Onbeperkte support via email gedurende het traject

Belangrijk: Ik weet hoe druk jij het al hebt en dat je al moet woekeren met jouw tijd. Daarom zijn de tools en opdrachten altijd afgestemd op een druk leven. Ze zijn ontworpen om maximale impact te hebben met een beperkte tijdsinvestering. 

VOOR WIE IS DIT COACHINGSTRAJECT GESCHIKT? 

Je bent echt gecommitteerd om actief aan jouw vragen en jouw barrières te werken. Je bent bereid om je comfortzone op te rekken. Je bent bereid echt te onderzoeken en te experimenteren met nieuwe dingen en nieuw gedrag. Je bent klaar om achter het stuur van jouw leven te gaan zitten! 

Ben jij dit? Dan werk ik heel graag met jou! 

PRAKTISCH

Coachingsessies kunnen zowel in het Nederlands als Engels.  Coachingsessies vinden plaats via Zoom of telefonisch. Dit betekent dat je de coachingsessie kunt doen gewoon vanuit je huis, je werk of vanuit elke andere plek waar jij je fijn voelt. En je bespaart natuurlijk ook reistijd.

"Samula is niet alleen heel deskundig op het gebied van work-life balance uitdagingen, maar weet ook praktische tools en handvaten te bieden die direct toepasbaar zijn in mijn dagelijkse werk aan de universiteit. Ik heb er direct merkbaar veel baat bij, zowel op “work” vlak als op “life” vlak. Daarnaast is Samula een bijzonder prettige persoon in de omgang. Smaakt naar meer! Dank je wel, Samula!”

Marieke, universitair docent

“Haar open houding, geïnteresseerde vragen en duidelijke gespreksstructuur maken Samula tot een goede coach. De gesprekken die we hadden voelden ook echt als gesprekken en niet als zware sessies. Ik heb geen grote psychologische of werkgerelateerde problemen, maar het is voor iedereen fijn om af en toe met iemand te kunnen bespreken wat er speelt in je leven en waar je tegen aanloopt - hoe klein dat soms ook is. De gesprekken die wij hadden waren er niet op gericht om die struggles op te lossen, maar om te kijken hoe ik daarmee kon omgaan. Natuurlijk heb ik ook wel vrienden en familie waarmee ik kan praten, maar ik vond het heel fijn om te praten met iemand die dingen van een afstandje bekijkt en die verder ook geen belangen heeft bij wat ik doe. Samula heeft heel veel kennis van werk en privé op een goede manier combineren. Ik denk dat veel mensen daar (onbewust) mee worstelen. Als je daar op een laagdrempelige manier gesprekken over wilt voeren, ben je bij Samula zeker aan het goede adres.”

Marieke, intercedent

“Samula heeft het bijzondere talent om met afstand naar een onderwerp, vraagstuk of probleem te kunnen kijken en tegelijkertijd altijd de verbinding te leggen op persoonlijk en emotioneel niveau. Dit maakt haar tot een persoon met wie het ongelooflijk fijn is om te praten en van gedachten te wisselen. Haar scherpzinnige vragen zetten mij aan het denken, bieden houvast, geven bevestiging of geven mij een ander perspectief. Zeer waardevol!”

Nancy, programmamanager

“Samula helpt op inspirerende wijze bij het zoeken naar je werk-privé balans. Ze geeft uiteenlopende nuttige tips die eenvoudig in je dagelijkse leven zijn in te passen."

Renze Salet, universitair docent

“Als coach is Samula een mooie combinatie van kracht en empathie. Want als je weer eens te lang je grenzen hebt genegeerd en maar door bent gedenderd, dan wil je dat iemand naar je luistert en niet oordeelt. Maar vervolgens moet dat luisterende oor niet in al je gedachtekronkels en excuses mee gaan. Het voorhouden van de spiegel en/of het stellen van een vraag die maakt dat je stilstaat bij dat wat je weerhoudt om het eens anders te doen is net zo belangrijk! Samula weet dat goed te combineren in een gesprek. Het helpt enorm dat ze de academische wereld kent en zelf het hoofd heeft geboden aan ‘greedy work environments’. Als je een coach zoekt die je niet uit hoeft te leggen wat precies in je werkomgeving maakt dat je het gevoel hebt te ‘moeten’ hoewel dat nergens zwart/wit staat, dan heb je aan Samula een goede! Haar promotieonderzoek maakt dat ze een expert is in doorzien hoe medewerkers in organisaties (onbewust) het beeld van de ‘ideale werknemer’ internaliseren. Samula weet die theoretische kennis goed te combineren met praktische vaardigheden van coaching. Dat maakt haar als coach uniek voor mij!“

Berber, universitair hoofddocent

Ik heb deelgenomen aan een workshop Work Life Balance van Samula.. Samula legde heel consequent de focus op : Waar krijg jij als persoon (dus niet perse als werkende moeder), nu energie van? Wat moet er in jouw leven, of concreter, in jouw week, of dag, aanwezig zijn om een voldaan gevoel te hebben? Om jou te laten bloeien?  Dit heeft bij mij geresulteerd in blijvende veranderingen in mijn dagelijkse routine. Zoals het oppakken van vrijwilligerswerk. Iets wat ik al lang wilde, maar wat ik steeds (in mijn beleving) te groot maakte door te denken dat ik het minimaal 1 dag per week zou moeten doen (en deze dag is op dit moment in mijn leven moeilijk vrij te maken). Samula maakte het echter klein: waarom kun je niet 2 uur in de week vrijwilligers doen bijvoobeeld? Dit doe ik nu, en het geeft met de juiste energie. Net als de wekelijkse wandelingen die ik weer opgepakt heb naar aanleiding van de workshop. 


Samula heeft de gave om goed te luisteren naar iemands verhaal en mee te denken. Ik zou Samula als coach daarom zeker aanraden! "

Lotte, universitair docent

“Thank you again, it definitely got me undertaking a reflection on my life from a new perspective, which I haven't been able to do for years.” JOUW INVESTERING

Jouw investering: 1220 euro inclusief BTW*).  Dit is inclusief 8 individuele coachingssessies, opdrachten specifiek afgestemd op jouw vragen en behoeftes, praktische tools om je balans te verbeteren en onbeperkte support en feedback via email gedurende het traject.


Er zijn ook mogelijkheden dat jouw werkgever betaalt voor (een deel) van de kosten van de coaching. Bijvoorbeeld in het kader van persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit. Of in het kader van initiatieven om werkdruk en werk stress te verminderen. Check je CAO voor de mogelijkheden in jouw organisatie. 


*) Dit is het particuliere tarief.  Investeert jouw werkgever in het traject dan zijn de zakelijke tarieven van toepassing. Neem contact met mij op voor het zakelijke tarief. 

Iets voor jou?

Voordat je ja zegt onderzoeken we samen of dit coachingstraject bij jou past en wat jouw specifieke wensen zijn voor dit traject. Wil je dit graag helder krijgen? Vraag dan nu een gratis verhelderingsgesprek aan. Stuur me een email op samula @samulamescher.nl of klik op de knop hieronder.

VOORWAARDEN EN DISCLAIMER:
Je aanmelding is definitief zodra je betaling ontvangen is. Dit coachingstraject is een product van SamulaMescher.nl. Door je aan te melden verklaar je te begrijpen dat ook jouw commitment nodig is om de gewenste resultaten te bereiken en dat je daar zelf verantwoordelijk voor bent. Ook ben je er zelf verantwoordelijk voor dat je aanwezig kunt zijn tijdens de individuele coachingsgesprekken en de opdrachten tussen de coachingssessies uitvoert.  Je kunt geen restitutie vragen van het betaalde bedrag of een deel daarvan als je een coachingsgesprek hebt gemist. Door je aan te melden verklaar je akkoord te gaan met deze voorwaarden.

Copyright 2018 | SamulaMescher.nl